Liveblog: SPM Shoeters - Donar: 85-64 (gesloten) #spmdon

Gerrie van der Boom/Foto Klick

Donar speelt vanavond de vijfde wedstrijd in de finaleserie om de landstitel. De stand is 3-1 voor SPM Shoeters. Vecht Donar zich volledig terug in de serie? Volg de wedstrijd live via Radio Noord of via de liveblog.

Lees verder >>

Gemeente Groningen dient claim in bij Rijk vanwege pgb-problemen

RTV Noord/René Hoogschagen

De gemeente Groningen verwacht een claim van minimaal 800.000 euro in te dienen bij het Rijk, vanwege de aanhoudende problemen met het uitbetalen van de persoonsgebonden budgetten, de pgb's. Dat zei wethouder Ton Schroor donderdagmiddag in een hoorzitting hierover.

Lees verder >>

Oldambt wil reclamebelasting voor alle Winschoter centrumondernemers

B & W van Oldambt wil het gebied voor het innen van de reclamebelasting in Winschoten uitbreiden. Het voorstel wordt begin juni aan de raad voorgelegd.

Lees verder >>

Extra proeftijd dreigt voor kinderpornoverzamelaar ondanks 'fouten' OM

RTV Noord

Het openbaar ministerie wil de proeftijd voor een 46-jarige man uit Stadskanaal met twee jaar verlengen. De man heeft zich in de ogen van de officier niet gehouden aan de opgelegde voorwaarden.

Lees verder >>

Waarschuwing voor blauwalg in zwemplassen

RTV Noord

Er is blauwalg geconstateerd in twee zwemplassen in de provincie Groningen. In de Natte Horizon bij Bourtange en in de zwempls bij Parc Emslandermeer zijn kleine concentraties aangetroffen.

Lees verder >>