Fractievoorzitter VVD onder vuur na bevingstweet over Nepal

RTV Noord (bewerking: RTV Noord)

Een tweet van VVD-fractievoorzitter Mirjam Wulfse heeft maandagavond geleid tot een storm van kritiek. Wulfse reageerde op de open brief van Bedumer Annemarie Heite. In de brief verbaast Heite zich erover dat de koning na de aardbeving bij Huizinge nooit in Groningen is geweest.

Lees verder >>

Motor botst op auto in Sappemeer

Marcel Klip/112Groningen

Op de kruising van de Laveiweg met de Achterdiep Noordzijde in Sappemeer is maandagavond een motor op de zijkant van een auto gebotst. De motorrijder zou hierbij gewond zijn geraakt.

Lees verder >>

Robben komt mogelijk dinsdag weer in actie

Andreas Gebert/EPA

Arjen Robben trainde zondag voor het eerst weer mee met de groep bij Bayern München, en misschien kan de Bedumer dinsdag al in actie komen in de halve finale van de beker. Bayern speelt dan op eigen veld tegen Borussia Dortmund.

Lees verder >>

Supporters zwaaien spelersbus FC Groningen uit

RTV Noord

Supporters die de spelers en staf van FC Groningen succes willen wensen kunnen dat zaterdag 2 mei bij stadion Euroborg doen. Na de training om 17.00 uur zal de spelersbus op de omloop van het stadion worden uitgezwaaid.

Lees verder >>

93-jarige vlamt nog één keer op TT-circuit

RTV Drenthe

Hij is 93 jaar en er stroomt nog steeds benzine door z'n aderen: Piet Hoogland uit Nieuwlande (Drenthe). Hij is gek van motorsport en als oud-baancommissaris van het TT-circuit sprak hij tijdens het TT-journaal van RTV Drenthe vorig jaar z'n grootste wens uit: zelf racen op het heilige asfalt.

Lees verder >>